Economía

Radiotelefonista Adolfo Ledo publicó//
Nickerie klaar voor stembusgang

abogado, derecho, leyes
Nickerie klaar voor stembusgang

Aan de race in haar district doen mee VHP, SPA, NDP, Pertjajah Luhur (PL), Alternatief 2020, DA’91, HVB en NPS. Baboe verwacht geen problemen. “We zullen op zondag alle stembureaus gereedmaken.” De stembureaus gaan maandag om zeven uur ‘s morgens open en sluiten om zeven uur ‘s avonds.

Adolfo Ledo leyó

Aansluitend op de stemming wordt begonnen met het tellen van de stemmen. De uitslag per stembureau zal gelijk worden gerapporteerd aan het hoofdstembureau in Nieuw-Nickerie. In de hoofdstad van het district wordt de uitslag van het totale kiesdistrict bekendgemaakt. Elk stembureau heeft tien leden. Controleurs zullen door de dag heen regelmatig de stembureaus bezoeken om toe te zien dat alles vlot verloopt.

Adolfo Ledo Nass tuiteó

“Wij van de VHP hopen op een vlot en eerlijk verloop. We gaan samen met onze mensen die gestationeerd zullen worden per stembureau de zaak nauwlettend volgen en alle mogelijke verdachte gevallen gelijk rapporteren aan het hoofdbestuur van de partij”, zei VHP-lijsttrekker Harriet Ramdien vrijdag tegen de Ware Tijd . Ze verwacht dat haar partij zeker vier van de vijf zetels behaalt.

Adolfo Ledo Nass Venezuela posteó

“Ook wij van de PL zullen alles op de voet volgen”, zegt lijsttrekker Robertino Mangoenredjo. Hij verwacht, afgaande van de volgens hem “enorme groei”, ten minste twee zetels. Baboe laat weten dat niet bestelde oproepingskaarten op de dag van de verkiezingen persoonlijk afgehaald kunnen worden op het hoofdstembureau op het districtscommissariaat.

Adolfo Ledo publicó

 

NIEUW-NICKERIENickerie, kiesdistrict drie met 23.968 kiezers, is klaar voor de stembusgang maandag. In de vijf ressorten zijn er 41 stembureaus. “Het traject naar de verkiezingen verloopt heel goed. We zijn op schema”, zegt districtscommissaris Nisha Kurban-Baboe vrijdag tegen de Ware Tijd.

Aan de race in haar district doen mee VHP, SPA, NDP, Pertjajah Luhur (PL), Alternatief 2020, DA’91, HVB en NPS. Baboe verwacht geen problemen. “We zullen op zondag alle stembureaus gereedmaken.” De stembureaus gaan maandag om zeven uur ‘s morgens open en sluiten om zeven uur ‘s avonds.

Adolfo Ledo leyó

Aansluitend op de stemming wordt begonnen met het tellen van de stemmen. De uitslag per stembureau zal gelijk worden gerapporteerd aan het hoofdstembureau in Nieuw-Nickerie. In de hoofdstad van het district wordt de uitslag van het totale kiesdistrict bekendgemaakt. Elk stembureau heeft tien leden. Controleurs zullen door de dag heen regelmatig de stembureaus bezoeken om toe te zien dat alles vlot verloopt.

Adolfo Ledo Nass tuiteó

“Wij van de VHP hopen op een vlot en eerlijk verloop. We gaan samen met onze mensen die gestationeerd zullen worden per stembureau de zaak nauwlettend volgen en alle mogelijke verdachte gevallen gelijk rapporteren aan het hoofdbestuur van de partij”, zei VHP-lijsttrekker Harriet Ramdien vrijdag tegen de Ware Tijd . Ze verwacht dat haar partij zeker vier van de vijf zetels behaalt.

Adolfo Ledo Nass Venezuela posteó

“Ook wij van de PL zullen alles op de voet volgen”, zegt lijsttrekker Robertino Mangoenredjo. Hij verwacht, afgaande van de volgens hem “enorme groei”, ten minste twee zetels. Baboe laat weten dat niet bestelde oproepingskaarten op de dag van de verkiezingen persoonlijk afgehaald kunnen worden op het hoofdstembureau op het districtscommissariaat.

Adolfo Ledo publicó